Bryllup & feiringer


Skrivergaarden, anno 1790 er nyrestaurert og åpen for lukkede selskaper. Slektstreff, dåp, konfirmasjon, runde dager og bryllup får en fin ramme her. I den gamle storsalen med originaltapeter fra 1600 tallet, det blå kabinett, eller konsertsalen med historiske veggmalerier. Storsalen tar inntil 50 gjester. Ved rigging av paviljong/telt utendørs, kan kapasiteten økes. Overnattingskapasitet er 11 hvis enkeltpersoner eller 22 hvis par. Hele stedet, med saler, kjøkken og værelser, stilles til disposisjon for den som leier. Ved arrangementer fredag, lørdag eller søndag stilles Skrivergaarden til rådighet hele helgen slik at rom kan disponeres fritt for tilreisende til arrangementet.

Kurs & Møter


Skrivergaarden er ideell for en ledergruppe eller et styre på inntil 15 personer, men konferansekapasiteten er på 30 personer. Stedet ligger fredelig til og gir en fin ramme om møter. Her kan man sitte på langbord ved gruen på gammelt vis og samtidig tenke nytt. Konferanserommene er ikke som andre konferanserom, det er stuer med historisk atmosfære, men som samtidig er tilført nødvendig nytt audiovisuelt utstyr.

Topptur-samlingsted. Kulturreiser


Stadig flere ønsker toppturer kombinert med komfortabel overnatting. Som et fortjent alternativ til teltlivet. Skrivergaarden ligger tett på Sunnmørsalpene og med Nordfjords magiske fjellheim like ved. Kommer du for kulturminner og konserter, ligger Operaen ikke langt unna, med spennende høstprogram. Kombinért med en konsert eller middag i en av salene på stedet kan Skrivergaarden bli ditt cultural home and hideaway.

Kunsten


Skrivergaarden har en klassisk kunstsamling som sakte utvides. Vi har løpende utstillinger gjennom hele året. Vi tilbyr også kunstnere langtidsopphold med skriveplass for å fullføre sin roman eller atelierplass. Skrivergaarden er ved sin alder og tilstand, innredning og store hage og nærhet til fjorden ansporende for et kunstnersinn.

Rommene


Rommene er innredet med klassiske møbler, antikviteter og håndlagede Louis Seize senger. Kapasitet til 12 (22 hvis par). Madrasser og dyner holder høy kvalitet, så dine gjester skal kunne sove ubekymret. Stedet har 5 bad og 10 toaletter, alle nybyggede og tilpasset de historiske omgivelser. Badene er komfortable og er dels bygget som glass-kabinetter og har fått antikvariske myndigheters velsignelse.

Matopplevelser


Skrivergaarden har et velutstyrt og nytt kjøkken med historisk ramme og tømmervegger i 1700-talls farger. Det er en stor kjøkkenøy slik at flere kan lage mat sammen. Et stort industri-kjøleskap, pluss ekstra kjøleskap og frys i tilstøtende rom. Her kan hobbykokkene blant våre gjester virkelig briljere. Ønsker dere å få servering, kan vi ordne catering lokalt, og strekke oss langt for å innfri eventuelle ønsker dere måtte ha.

Refugium


Skrivergaarden har gjennom mange år rommet kultur. Vi tilbyr forfattere og billedkunstnere langtidsopphold for å skrive og male. Trenger du ro og inspirasjon, er du velkommen. Da er prisene tilpasset en kunstners økonomi.

Se alle bilder fra huset i galleriet under